Over Heleen

Wat deed ik tot nu toe?

Ik studeerde Algemene Sociale Wetenschappen (met als specialisatie Culturele Antropologie) en deed vrijwilligerswerk in het buitenland. Daarna werkte ik een aantal jaren bij Kerkinactie en bij Cordaid als medewerker marketingcommunicatie. Hier deed ik ruime ervaring op in fondsenwerving, het opzetten van campagnes en het schrijven van wervende teksten.

Wat doe ik nu?

Sinds 2005 werk ik onder mijn eigen naam als communicatiedeskundige. Ik schrijf teksten voor folders, advertenties, DM-brieven of websites. Soms begeleid ik de productie van deze uitingen. Ook werk ik als projectleider aan uiteenlopende communicatietrajecten, zoals de productie van filmpjes voor basisscholen, de pers- en publieksvoorlichting van diverse Giro555 acties of het schrijven van steunaanvragen voor major donors.

Wat kan ik voor u doen?

Zoekt u professionele ondersteuning bij uw communicatie of fondsenwerving? Heeft u volop ideeën voor nieuwe campagnes, maar onvoldoende menskracht? Of heeft u iemand nodig die snel in kan springen bij lopende projecten? Neem dan vrijblijvend op.
Ik vertel graag wat ik voor u kan betekenen.